Nytt månadsbrev från närpolisen i Huddinge

Månadsbrev augusti 2016

Här kommer polisens information gällande läget med inbrott i bostäder inom Huddinge kommun under juli månad.

Vi vädjar att ni själva ringer polisen om ni ser något avvikande i era områden och att ni vågar gå ut och visa att ni ser folk som går omkring i områdena och inte verkar ha någon anledning att vara där. Skriv gärna upp registreringsnummer om ni har möjlighet, innan ni ringer in tipset till polisen.
Vid misstänkt pågående brott ring alltid 112!

Följ tips och rekommendationer för att försvåra för tjuvarna att ta sig in (och ut…)!               Fler tips och filmer med brottsförebyggande råd kan ni hitta på www.samverkanmotbrott.se

HUR KONTAKTA POLISEN!?!

Ring 114 14 (säg tips) om det är något som har hänt och som ni i efterhand kommer på att ni vill tipsa polisen om, då blir ni kopplade till en tipsmottagare som skriver ner det ni säger och förmedlar via mail internt inom vår organisation till de som kan vara berörda av tipset. Eller maila in tipset till: registrator.stockholm@polisen.se (brevlådan avläses vardagar kontorstid, övrig tid ring för att få kontakt med polisen!)
Ring 114 14 och be att få bli kopplad till sambandscentralen (polisradion) ifall det är något som pågår just nu och som en polisbil kan ha möjlighet att kolla upp direkt. Tex några som ni tror rekar för brott i ert område.
Ring 112 om det gäller ett pågående (eller nära förestående) brott!

Lokalpolisområde Huddinge
Kommunpolis
Insp Anna Schelin