Julgransplundring 2016

Sörsam har kontaktats av Kicki Frööjd i Gamla Sörskogens styrelse. Hon undrar om vi skall ha gemensam julgransplundring och upprätthålla traditionen med dem i år också, eller rättare sagt i jan 2016. (Deras förslag är 17 januari.)
Vi har ju haft det de senaste 2 åren.

Tyvärr har inte Sörsams styrelse möjlighet att hjälpa till på själva julgransplundringen i år så nu söker man bland våra grannar om intresse och engagemang finns. Arbetsuppgifterna är att flytta undan möbler i lokalen i Balingsnässkolan, bocka av föranmälda, plocka upp vinster till lotterierna, sälja lotter, hjälpa till att koka kaffe och värma och servera korv, plocka undan och städa efteråt.

Förarbetet består av en eller två träffar med gamla Sörskogens styrelse för att bestämma vem eller vilka som skall handla vinster, köpa innehåll till godispåsar som skall packas, dela ut inbjudan i alla Sörsams postlådor, baka bröd (vi har hjälpts åt att baka bullar och mjuka kakor). Tomte och lekledare har tidigare gamla sörskogens styrelse ordnat.

Inger från styrelsen och hennes man Allan har medverkat på ovanstående de senaste 2 åren, men har fått förhinder i år.

Det behövs 3-4 st från Sörsam (behöver ej vara styrelsemedlemmar) som hjälper till.

Första mötet blir hemma hos Sven-Erik på Musseronvägen 30, kl 19.30.
Förslag för första mötet är, 23/11, 25/11, 1/12 eller 2/12. Det blir den dagen som de flesta kan.

Finns det intresse bland våra grannar gällande detta? Maila i sådana fall styrelsen@sorsam.se och anmäl ditt intresse! 🙂

Mvh styrelsen