Information om ny internethastighet 250 mbit/s

Kort information gällande den nya hastigheten på internet med Telenor. Sörsam har tecknat ett nytt gruppavtal med Telenor. Den nya hastigheten är 250/250 mbit/s.

Se bifogad fil via länken längst ner i detta inlägg för ytterligare information direkt från Telenor. Dock står det i filen att hushållen måste aktivera sin nya tjänster. Detta stämmer INTE! Alla kommer automatiskt få den nya hastigheten från och med 1 januari  2019.

Samtliga hushåll uppmanas dock att kontakta Telenor kundtjänst på 020-222 222 för att få skickat en ny router till sig. Den nya routern är kostnadsfri och ingår i gruppavtalet. Den behövs för att kunna utnyttja den nya hastigheten till fullo.

Mvh styrelsen

[Klicka här för ytterligare information från Telenor]

En reaktion på ”Information om ny internethastighet 250 mbit/s”

  1. Hade hoppats på att vi skulle få en tidplan för pågående installation. Den muntliga info – om än preliminär – jag fått tidigare av bolaget, pekade på att längan T17-23 borde kunna påbörjas med start 26/11, men man tycks inte vara i närheten av Taggen. Anledning till min kommentar är att jag behöver plocka ned ett tak med tillhörande ränna för åtkomst till fasad – en tidslucka jag vill hålla så kort som möjligt. Att inte kunna presentera en tidplan när resp. länga förväntas nås är direkt USELT.

Kommentarer är stängda.