Elavläsning garage 2019

Nu är det dags att lämna in mätarställningen för elen i garaget. Lapp att fylla i kommer att delas ut i brevlådan i samband med protokollet från årsstämman. Sista dag för att anmäla sin elförbrukning är 30 april 2019. Om du inte lämnar in din mätarställning så kommer du som fastighetsägare bli debiterad 500:-
Vill du inte använda lappen kan du maila in din mätarställning till el@sorsam.se. Var noga med att få adressen rätt så att informationen når styrelsen.
Nytt för i år är att du även kan anmäla din elförbrukning via hemsidan på www.sorsam.se/el. Då skickas din information till styrelsen direkt.
Med vänlig hälsning Styrelsen

2 reaktioner på ”Elavläsning garage 2019”

  1. Vän av ordning tycker att flashtexten borde ha innehållit möjligheten till mejlanmälan – där står bara att ”lapp” kommer. Många kanske bara läser flashen.
    Vad ”lappen” som protokollsbilaga beträffar borde den ha utformats lite mer intelligent. Hur tror styrelsen att nyanlända tolkar ”Fastighetsbeteckning/Adress”? Vi som bott här ett tag nöjer oss med att skriva B, F, T + siffra. Gör om och gör rätt!

    1. Flashen styrs av publiceringsmotorns egna verktyg och syns inte förrän mailet går iväg tyvärr. Dock kan man ha i åtanke att konstruera inläggen annorlunda framöver med hänsyn till flashen.

Kommentarer är stängda.