e-Kommunikation mellan Sörsam och föreningens medlemmar

Här på föreningens hemsida läggs information löpande upp om vad som händer i området och i styrelsen, information från närpolisen i Huddinge, grannsamverkan i Sörsam, information kring årsstämmor, vårstädning m.m. Information som kan vara viktig och användbar för dig som bor i Sörsam. Anmäl dig nedan och läs mer om styrelsens eKommunikation.

 • Prenumerera på inlägg via e-post här!

  Ange din e-postadress (visas inte för andra) och få meddelanden via e-post direkt när nya inlägg dyker upp!

  Gör som 204 andra, prenumerera du med.
 • Erbjudande till boende i Sörsam! Ladda bilen snabbt och säkert hemma. Just nu får du som boende i Sörskogens Samfällighetsförening köpa laddbox med installation extra förmånligt. Använd koden 37878744 som ger dig 20% rabatt.

 • Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2023.

Längre ner på denna sida hittar du en utförligare guide för hur du enkelt anmäler din e-postadress för inläggsuppdateringar på hemsidan.

Under 2016/2017 har ett arbete pågått att alltmer fasa ut pappersutskick till förmån för elektronisk kommunikation mellan Sörsam och föreningens medlemmar, ett arbete som fortsätter under 2018 och framåt. Redan nu har de elektroniska utskicken sparat arbetstid åt styrelsen, minskat Sörsams miljöpåverkan och sparat 1000-tals kronor åt föreningen och dig som betalande medlem! Via elektroniska utskick kan styrelsen också enkelt uppdatera och komplettera tidigare utskickad information.

Styrelsen kommunicerar elektroniskt huvudsakligen via två kontaktvägar; hemsidan www.sorsam.se och via e-postutskick.

Observera att dessa är två skilda kommunikationsvägar. Prenumeration på inlägg på hemsidan skickar notifikationer till samtliga prenumeranter när nya inlägg görs. Anmälan av e-postadress till styrelsen gäller för direktkommunikation mellan den enskilde fastighetsägaren och styrelsen.

Guide hur du prenumererar på inlägg via hemsidan

Nedan kan du se hur du anmäler dig till e-postutskicken och vilka fördelar de ger dig. Du finner anmälningsfältet längre upp på denna sida eller till höger i sidofältet på hemsidan.
(Klicka på bilderna för att göra dem större.)

 • På hemsidan finns en prenumerationsfunktion dit du kan anmäla din e-postadress.  Genom att anmäla din e-postadress håller du dig uppdaterad med den senaste informationen från Sörsam.

 

 • När du anmält din e-postadress får du ett mail till din inkorg med en länk du ska klicka på för att bekräfta din prenumeration.

 

 

 • I e-postmeddelandet finns en kort hälsning från styrelsen så att du ser varifrån mailet kommer, samt information om att du när som helst själv kan avanmäla dig från vidare e-postutskick från Sörsam. Du måste klicka på länken
  Bekräfta att du vill följa för att aktivera prenumerationen. Klickar du inte på länken aktiveras inte prenumerationen.

 • Varje gång ett inlägg görs på hemsidan får du ett e-postmeddelande med ett kort utdrag  från inlägget samt en länk direkt till inlägget. Även i detta utskick bifogas information om att du när som helst kan avsluta din prenumeration på vidare e-postutskick från Sörsam.
 • Klart! Nu får du löpande notifikationer i din inkorg varje gång ett nytt inlägg görs på hemsidan www.sorsam.se och missar ingen viktig information.

E-postutskick

Med jämna mellanrum behöver styrelsen också skicka filer, bilder, dokument etc. till enskilda fastighetsägare i föreningen. Då gäller det att man har anmält en fungerande och aktiv e-postadress till styrelsen. Denna kommunikationsväg är separat från prenumerationen på inlägg enligt guiden ovan.

Att kommunicera löpande till samtliga medlemmar i föreningen via e-post är däremot en tidsödande uppgift med så många fastighetsägare i föreningen. Därför ser styrelsen med fördel gärna att samtliga fastighetsägare registrerar sig för inläggsuppdateringar på hemsidan enligt instruktioner ovan.

Det är upp till fastighetsägaren att hålla sin e-postadress uppdaterad och aktuell. Byter man e-postadress behöver man meddela detta till styrelsen snarast. Detsamma gäller om man har anmält sin e-post för inläggsuppdateringar.

Fastighetsägare kan få ta emot direkt e-post från Heminfo, Styrelsen eller respektive styrelsemedlemmar i Sörsam.

 

Styrelsen vill på förhand tacka alla medlemmar som anmäler sin e-post för inläggsprenumeration samt till styrelsen.

Sörskogens samfällighetsförening

%d bloggare gillar detta: