Allt-i-allo sökes

Under många år bodde det en herre och en fru på Flugen som var väldigt engagerade i området och föreningen. Hon i styrelsen och han agerade allt-i-allo genom att laga bänkar, sätta upp pulkaskydden, fixa med skylten vid majbrasan, hjälpa till med inköp till Byan etc. Lite blandade uppgifter. Nu har detta par tyvärr flyttat ifrån Sörskogen och styrelsen söker med ljus och lykta efter en ny allt-i-allo som skulle vilja ta på sig de där ”udda uppgifterna” som ska utföras lite då och då. Kan det vara en uppgift för dig?

På styrelsens önskelista ser vi någon som känner till området väl, som tänker bo kvar ett bra tag och vill precis som oss bibehålla den trevliga stämningen och ordningen i området. Du har kanske lite tid över att ta emot entreprenörer på dagtid. Du är förmodligen precis lagom händig med verktygslådan och är inte skraj för lite svett i pannan några gånger per år. Kanske kan du även sanda en trappa på vintern när kommunen glömt bort eller skotta gången framför Byan om snöfallet inte ger med sig? Uppgifterna varierar, nya tillkommer ibland, gamla försvinner och mycket är säsongsbetonat. Plus i kanten vore om du vet vad sådana där moderna förkortningar som SMS och e-post betyder 🙂

Om det hela låter intressant för att fortsätta att bidra till Sörsam så skicka ett mail till styrelsen@sorsam.se och anmäl ditt intresse eller om du vill tipsa om någon vi kan kontakta. Vi hörs!

Mvh Styrelsen